ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

Ο ιδρυτής της La Mer, Dr. Max Huber, εργάστηκε ακούραστα για να ξεκλειδώσει τις θρυλικές δυνάμεις της θάλασσας μέσω προσεκτικής ζύμωσης και περίπλοκης μονοχημείας.

 

Είναι αυτό το πνεύμα επιμονής που μας εμπνέει να δημιουργήσουμε κάθε παρτίδα Miracle Broth με λεπτή, εκλεπτυσμένη ακρίβεια δεκαετιών. Το χειροτέχνημά μας βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε καινοτομίας μας.

Η ΙΔΙΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Όπως και για τον Max Huber, η θάλασσα είναι η ατελείωτη έμπνευσή μας - μια συνεχής πηγή θαύματος και ομορφιάς.

ΕΝΑ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ

Miracle Broth™

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Επεξήγηση του Lime Tea

Συνειδητοποιώντας την προστατευτική δύναμη των αντιοξειδωτικών, πρωτοπόρος για την εποχή του, ο Max επέλεξε ένα απλό συστατικό από το οποίο να εξαγάγει αυτό το ισχυρό συστατικό – το Μοσχολέμονο. Ως ιδανικό συμπλήρωμα για το Miracle Broth, το "Lime Tea" του Max είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας αργής εξαγωγής ενός μήνα που χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσει αντιοξειδωτικά από την επιφάνεια της φλούδας των εσπεριδοειδών.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΥΜΩΣΗ

Σήμερα φέρνουμε το πρωτότυπο χειροτέχνημα του Max σε κάθε συστατικό που βρίσκεται στα προϊόντα της La Mer. Μέσω της τέχνης της ζύμωσης, μετατρέπουμε μεμονωμένα συστατικά σε μικροθρεπτικά συστατικά που η επιδερμίδα αναγνωρίζει και απορροφά πιο εύκολα. Ανακαλύψτε μια επιλογή από τα πιο ισχυρά ζυμώματα εμπνευσμένα από τη θάλασσα

GENAISSANCE DE LA MER™

Ξεκίνησε με μία θεϊκή ανακάλυψη.