Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΛΑ.

ΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

Για πολλούς από εμάς, ο ωκεανός είναι απλά ένας ήχος από μακρινές ακτές. Όμως ως μία μάρκα που έχει γεννηθεί από τη θάλασσα και τροφοδοτείται από τις ανανεωτικές ιδιότητες που προσφέρουν τα θαλάσσια φύκη, αποτελεί δέσμευσή μας να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες της - και να μοιραζόμαστε την ιστορία της με τον κόσμο.

LA MER BLUE HEART

Με την Blue Heart πρωτοβουλία μας, στοχεύουμε να δώσουμε πίσω στον ωκεανό που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά. Μέσω προγραμμάτων ευαισθητοποίησης, συνεργασιών με εμπνευσμένους υποστηρικτές του περιβάλλοντος και φιλανθρωπικών δωρεών μέσω του La Mer Blue Heart Oceans Fund, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε στην προστασία των θαλάσσιων οικοτόπων σε όλο τον κόσμο, με την ελπίδα να διασφαλίσουμε ακμάζουσες θάλασσες για τις επόμενες γενιές.

Πάνω από το 90% των θαλάσσιων φυτών που χρησιμοποιούμε συλλέγονται με υπευθυνότητα.*

*Συμπεριλαμβανομένων των Sea Kelp, Marine & Seaside Plants & Seaborn Ferments.

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ
ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Στα παρθένα νερά στα ανοικτά της ακτής του Ειρηνικού, συλλέγουμε με το χέρι τα Giant Sea Kelps μόνο από τις κορυφές, μία μέθοδος που υποστηρίζει τη βιωσιμότητα της πηγής. Τα χρυσοπράσινα αυτά φύλλα συγκρατούν τα θρεπτικά συστατικά που, μόλις απελευθερωθούν, χαρίζουν στο Miracle Broth™ την εμβληματική του δύναμη.

Έως το τέλος του 2025,
πάνω από το 75% των συσκευασιών των προϊόντων μας θα είναι ανακυκλωμένο, ανακυκλώσιμο, επαναχρησιμοποιήσιμο, επαναγεμιζόμενο ή ανακτήσιμο.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ BLUE HEART (ΕΩΣ ΤΩΡΑ)