ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ

La Mer Blue Heart

Λαμπερό, με ένα σχέδιο από κοράλλια βιοφωταύγειας, το φετινό συλλεκτό design είναι μια καλλιτεχνική ωδή στη μεγάλη δύναμη του ωκεανού - την ίδια δύναμη που εμπνέει την επουλωτική ενέργεια της εμβληματικής μας Crème.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε στην προστασία των θαλάσσιων βιότοπων ανά τον κόσμο, με την ελπίδα να διαφυλάξουμε μελλοντικά εκμάζουσες θάλασσες, για τις επόμενες γενιές. Μέσα από φιλανθρωπικές δωρεές από το La Mer Blue Heart Oceans Fund, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ευεργετικές σταγόνες που οδηγούν σε κύματα αλλαγής.

LA MER
BLUE HEART

O C E A N S  F U N D

Ξεκινήσαμε αυτόν τον Οργανισμό για να προωθήσουμε τις πρωτοβουλίες La Mer Blue Heart, οι οποίες βοηθούν στην υποστήριξη των προσπαθειών διατήρησης των ωκεανών σε όλο τον κόσμο. Φέτος, υποστηρίζουμε δράσεις που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση και την ενθάρρυνση των νέων ώστε να αποτελέσουν τους φορείς αλλαγής στις τοπικές τους κοινότητες — συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τις θάλασσες καθαρές για τις επόμενες γενιές.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΠΡΟΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΑΣ
ΟΙ BLUE HEART ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ

LA MER BLUE HEART AMBASSADORS

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους συντηρητές, επιστήμονες και δημιουργούς, για να εκπαιδεύσουμε και να ενδυναμώσουμε
την επόμενη γενιά υπερασπιστών των ωκεανών - καθώς εμπνέουν δράση για την προστασία της θάλασσας μας.

PHILIPPE COUSTEAU

Ένας κορυφαίος περιβαλλοντολόγος, εξερευνητής και βραβευμένος σκηνοθέτης, ο Philippe επικεντρώνει τις προσπάθειές του στη διατήρηση της ενδυνάμωσης των νέων σε όλο τον κόσμο για να χτίσει ένα βιώσιμο μέλλον για τους ωκεανούς μας.

DR. AYANA ELIZABETH JOHNSON

Η Dr. Johnson είναι θαλάσσιος βιολόγος, εμπειρογνώμονας πολιτικής και ιδρύτρια του Urban Ocean Lab, ενός επιστημονικού επιτελείου για το μέλλον των παράκτιων πόλεων.

THOMAS PESCHAK

Ένας από τους πιο σημαντικούς φωτορεπόρτερ άγριας ζωής της εποχής μας, ο Thomas ζωντανεύει τους ωκεανούς και τα νησιά του κόσμου μέσω του φακού της διατήρησης.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Στο ταξίδι για την προστασία της ζωντανής σύνδεσης που έχουμε όλοι με τον ωκεανό, γνωρίζουμε ότι ακόμη και μικρές πράξεις συμμετοχής μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο.